AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı kırılmak

Kahve falında ayak parmağı kırılmak

Kahve falında ayak parmağı kırılmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek yaşama isteğinin artacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış parmak görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Kahve falında parmakları kırılmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sadaka ya da zekat vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir