AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, doğru işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırılmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir