AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, duraklama yaşanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılan ayak görmek iyi huylar edineceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı kırılmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir