AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte pişen et görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işarettir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dertlerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalettir.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek hem yıpranacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir