AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında havaya ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında havaya ateş etmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında havada ateş görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir