AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek ruhunu güzelleştireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında havada ateş görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya ateş açmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir