AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte pişen et görmek

Kahve falında ateşte pişen et görmek

Kahve falında ateşte pişen et görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, muradın gerçekleşeceğine, dış ticarete atılacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte pişen et gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ateşte pişen et görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş keçi eti yemek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş kırmızı et görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek geçim derdinin biteceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş köpek eti yemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı pişmemiş et görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et yemek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir