AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının yaralandığını görmek

Kahve falında karnının yaralandığını görmek

Kahve falında karnının yaralandığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, zararların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında karnının yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet eder.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek özlemlerini bitireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında yara görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sevilen bir dostun geleceğine işaret eder.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, ekonomik olarak kalkınacağına delalettir.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir