AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının yara olduğunu görmek

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında karnının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek kariyerinde atılım yapacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında karnında yara görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir