AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın yara olduğunu görmek

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Kahve falında karnın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında yara görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından yaralanmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir