AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından yaralandığını görmek

Kahve falında karnından yaralandığını görmek

Kahve falında karnından yaralandığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnından yaralandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karnından yaralanmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek rahatlayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında yara görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak kötülüklerden uzaklaşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir