AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında yara görmek

Kahve falında karnında yara görmek

Kahve falında karnında yara görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rakiplerin üzüleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında yara gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek zor günlerden geçeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında karnının yaralandığını görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında karnında yara görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından yaralanmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, aşık olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir