AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında yara olduğunu görmek

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında karnından yaralanmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret eder.

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında yara görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek kötü günler görüleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir