AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının patladığını görmek

Kahve falında karnının patladığını görmek

Kahve falında karnının patladığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnının patladığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında karnının patladığını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında lav patladığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında silah patladığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalettir.

Kahve falında dağların patladığını görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın patladığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sobanın patladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir