AnaSayfa / Genel / Kahve falında lav patladığını görmek

Kahve falında lav patladığını görmek

Kahve falında lav patladığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında lav patladığını gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Kahve falında lav patladığını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavda yanmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde lav görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın lav görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavlardan kaçmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında akan lav görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında yanardağ lavı görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yanardağ lav görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir