AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların patladığını görmek

Kahve falında dağların patladığını görmek

Kahve falında dağların patladığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntısının biteceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dağların patladığını gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında dağın patladığını görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dağların patladığını görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında balonun patladığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak günlerinin güzelleşeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında kafasının patladığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir