AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın patladığını görmek

Kahve falında uçağın patladığını görmek

Kahve falında uçağın patladığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, oğlu evli ise boşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında uçağın patladığını gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında uçak patladığını görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın patladığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyonun patladığını görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topun patladığını görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında silah patladığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnının patladığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kafasının patladığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir