AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin patladığını görmek

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, can bulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, kötü yönde hareket edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin patladığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, dedikodu edeceğine delalet eder.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın patladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kafasının patladığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tekerin patladığını görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir