AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah patladığını görmek

Kahve falında silah patladığını görmek

Kahve falında silah patladığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, malını ve canını emniyete alacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah patladığını gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Kahve falında silahın patladığını görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında silah patlamak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında silah patladığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahların patladığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, daha çok çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının patladığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sivilce patladığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında balonun patladığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir