AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalettir.

Kahve falında lastiğin patladığını görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın lastiklerini değiştirmek işlerinin yarım kalacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir