AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından kurşunlanmak

Kahve falında karnından kurşunlanmak

Kahve falında karnından kurşunlanmak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında karnından kurşunlanmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun yemek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında karnına kurşun yemek herkesin desteğinin alınacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında karnında kurşun görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kurşun döktüğünü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir