AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kurşun görmek

Kahve falında karnında kurşun görmek

Kahve falında karnında kurşun görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, diplomalı kimse olacağına, sağlığını geri kazanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayırlı işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında karnında kurşun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karnından kurşunlanmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karnından kurşun yemek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında karnına kurşun yemek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir