AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, başarılarının daim olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek işlerin ters gideceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında kar düştüğünü görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında karnından bebek düşürmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek düşürmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir