AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar düştüğünü görmek

Kahve falında kar düştüğünü görmek

Kahve falında kar düştüğünü görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işarettir.

Kahve falında kar düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnında bebek düşürmek iş güç sahibi olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kar düştüğünü görmek çok zor bir duruma düşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnından bebek düşürmek önemli işlere imza atacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir