AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeği sevmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek olduğunu görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, acı veren kazalara rivayet eder.

Kahve falında karnında bebek düşürmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir