AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği karnından çıkarmak

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yokluk çekmeyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında karnından bebek çıkarmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği karnından çıkarmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurt çıkarmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden bebek çıkarmak dertlerinden arınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezardan bebek çıkarmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, işlerin yoluna gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir