AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeği sevmek

Kahve falında karnındaki bebeği sevmek

Kahve falında karnındaki bebeği sevmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, evine bereket geleceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeği sevmek gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeği sevmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak rızkının artacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalettir.

Kahve falında hamile karnı sevmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek elinin darlaşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeği görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir