AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hasret gidereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnı bebek görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kazancının günden güne düşeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir