AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek olduğunu görmek

Kahve falında karnında bebek olduğunu görmek

Kahve falında karnında bebek olduğunu görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında ölmüş bebek görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebek görmek gözyaşı dökeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir