AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi karnındaki bebeği görmek

Kahve falında kendi karnındaki bebeği görmek

Kahve falında kendi karnındaki bebeği görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, parasının ve malının artacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Kahve falında kendi karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında karnında bebek olduğunu görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde bebek görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeği görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir