AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek malının artmasını sağlayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında karnının oynadığını görmek zor zamanların biteceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebekle oynadığını görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek oynatmak her şeyin ters gideceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir