AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek aradığı aşkı bulacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulur.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında suyu hareket ettirmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir