AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek rızkının ve kazancının bollaşacağına, borçlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak karda yürümek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yalın ayakla yürümek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yalın ayak yürümek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir