AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek iyileşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında fare ayak izi görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek ağır günler geçireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı ayak izi görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında karda ayak izleri görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bebek ayak izi görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir