AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın başını kesmek

Kahve falında adamın başını kesmek

Kahve falında adamın başını kesmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında adamın başını kesmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında adamın başını kesmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında adamın boğazını kesmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın kafasını kesmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamı kesmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başı kesmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağını kesmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kedi başı kesmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir