AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı kesmek

Kahve falında adamı kesmek

Kahve falında adamı kesmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, dertlerin günden güne artacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında adamı kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında adamın başını kesmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, desteksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın kafasını kesmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında bir devlet adamını görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek böylelikle yüzünün güleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın adamı görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir