AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın kafasını kesmek

Kahve falında adamın kafasını kesmek

Kahve falında adamın kafasını kesmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaretin açılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında adamın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında adamın kafasını kesmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın kafasını koparmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın başını kesmek çekilen zahmetin çoğalacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamı kesmek kısmetin ve şansın açılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası kesmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir