AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tepeler görmek

Kahve falında karlı tepeler görmek

Kahve falında karlı tepeler görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karlı tepeler gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında tepede kar görmek kişinin tek başına kalacağına, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı tepe görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeden inmek hayırlı işlere imza atacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tepelerde kar görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak keyfin bozulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar tepesi görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir