AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tarla görmek

Kahve falında karlı tarla görmek

Kahve falında karlı tarla görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında karlı tarla gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Kahve falında tarlada kar görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı tarla görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında çeltik tarlası görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tarla yolu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında kelek tarlası görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya su vermek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak stres içinde günler geçireceğine, çok sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir