AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada kar görmek

Kahve falında tarlada kar görmek

Kahve falında tarlada kar görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, güzelliklerle dolacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında tarlada kar gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında karlı tarla görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada kar görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber tarlası görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ıspanak görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında gündöndü tarlası görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil biber görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında yılanlı tarla görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir