AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeltik tarlası görmek

Kahve falında çeltik tarlası görmek

Kahve falında çeltik tarlası görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeltik tarlası gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek can sıkıcı haberler almaya, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çeltik tarlası görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeltik görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, adının her yerde geçeceğine delalettir.

Kahve falında çeltik biçmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tarlada lahana görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada biber görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir