AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya su vermek

Kahve falında tarlaya su vermek

Kahve falında tarlaya su vermek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya su vermek gördüyseniz:

  • Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir.

Kahve falında tarlada su çıktığını görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında sulanan tarla görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sulanmış tarla görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarla ve su görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu tarla görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya su vermek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada akan su görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  tabir olunur.

Kahve falında karpuz tarlasında olduğunu görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir