AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelek tarlası görmek

Kahve falında kelek tarlası görmek

Kahve falında kelek tarlası görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, zenginliğinin süreceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında kelek tarlası gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında kelek tarlası görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun kelek görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelek karpuz kesmek elinin darlaşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işarettir.

Kahve falında kavun keleği görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet eder.

Kahve falında kelek toplamak fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında kelek karpuz görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında kelek yemek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, daha çok saygı ve destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kelek görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir