AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla yolu görmek

Kahve falında tarla yolu görmek

Kahve falında tarla yolu görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tarla yolu gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında tarla yolu görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada marul görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı tarla görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarla biçildiğini görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada nohut toplamak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir