AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı merdiven çıkmak

Kahve falında karlı merdiven çıkmak

Kahve falında karlı merdiven çıkmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı merdiven görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende kar görmek ters giden durumların düzeltileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven inmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak yeni kısmetlere nail olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir