AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı merdiven inmek

Kahve falında karlı merdiven inmek

Kahve falında karlı merdiven inmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında karlı merdiven inmek gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Kahve falında karlı merdiven inmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden inmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden denize inmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak moralinin, keyfinin kaçacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir