AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü merdiven çıkmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dönen merdiven çıkmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak şansının artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivene çıkmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir