AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı merdiven görmek

Kahve falında karlı merdiven görmek

Kahve falında karlı merdiven görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karlı merdiven gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak kazancının ilk önce azalacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende kar görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı merdiven inmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski merdiven görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında taş merdiven yapmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir