AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende kar görmek

Kahve falında merdivende kar görmek

Kahve falında merdivende kar görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, edilen duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven inmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende kar görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı merdiven görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı merdiven çıkmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden itilmek zarar etmeyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış merdiven görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir