AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski merdiven görmek

Kahve falında eski merdiven görmek

Kahve falında eski merdiven görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ayıplanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Kahve falında eski merdiven gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Kahve falında eski merdiven görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında eski merdiven çıkmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski merdivenden inmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde merdiven görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene halı sermek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında camide merdiven çıkmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yeni bir araba satın alınacağına inanılır.

Kahve falında merdiven istemek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir